Hidrostres d.o.o

O nama

Hidrostres d.o.o. osnovan je 1994. godine s ciljem očuvanja izgleda trenutno jednog od najčišćih gradova u Europi, Zagreba, o čemu svjedoče brojne očišćene površine javnih i privatnih zgrada i kulturnih spomenika. Od osnivanja do danas, Hidrostres d.o.o. uredno izvršava usluge održavanja i čišćenja javnih i privatnih površina, fasada, kulturnih spomenika, nadstrešnica i ograda na stajalištima javnog gradskog prijevoza Grada Zagreba.

MISIJA

Tijekom godina poslovanja, poduzeće se razvijalo dosegnuvši veće i složenije zahvate u građevinskoj industriji. Djelatnici Hidrostres-a d.o.o. su, ne samo među najiskusnijima u branši, nego i začetnici hidrodinamičkih sanacija armiranobetonskih konstrukcija u Hrvatskoj.

  • prva primjena hidrorazaranja betona
  • prva primjena robota za hidrorazaranje betona
  • prva sanacija betonskog mosta uz primjenu hidrorazaranja
  • prva primjena mekih medija za hidrodinamičko čišćenje kamenih površina
  • prva primjena hidrodinamičkog čišćenja brončanih skulptura

NAŠA TEHNOLOGIJA

Koristimo najmoderniju tehnologiju sanacija

Uz pomoć moderne tehnologije tvrtka je u proteklih nekoliko godina sanirala 8 mostova, 4 vijadukta, 5 odvodnih objekata te k tome preko 650 revizionih okana. Neki od većih projekata na kojima je Hidrostres d.o.o. sudjelovao su:

  • Sanacija nadvožnjaka u čvoru Kutina u km 105+880, A3 Bregana-Zagreb-Lipovac
  • Sanacija revizijskih okana na svim autocestama u nadležnosti HAC-a
  • Sanacija vijadukta Svilno, autocesta Rijeka -Zagreb, km 72+660
  • Sanacija i zaštita konstrukcije mosta Maslenica, A1, km 243+350
hidrostres

Naše prednosti

Vrlo ranom implementacijom moderne hidrodinamičke metode saniranja AB konstrukcija sa jasnim ekološkim i sigurnosnim prednostima, pokazali smo da nam je briga za zaposlenike i prirodu na prvom mjestu.

Iskusni operativci vođeni profesionalnim timom visokokvalificiranih ljudi čini 25 stručnih zaposlenika poduzeća. Naši djelatnici su spremni uredno odraditi i najkompliciranije zahvate bilo koje vrste specijalnih sanacijskih radova, održavanja i čišćenja javnih površina i komunalne opreme.

Tvrtka je opremljena s 9 visokotlačnih pumpi, 6 robotiziranih uređaja za hidrorazaranje, uređajima za strojno žbukanje, pumpama za injektiranje te modernom transportnom opremom što omogućava efektivan rad diljem regije.

HIDROSTRES​

Politika upravljanja kvalitetom, okolišem, zdravljem i sigurnošću na radu

Osnovna djelatnost tvrtke Hidrostres d.o.o. je izvođenje specijalnih građevinskih radova.  Temeljno opredjeljenje uprave je osigurati poslovnu uspješnost kroz zadovoljstvo naručitelja i korisnika usluga te ispunjavanje i predviđanje njihovih zahtjeva i očekivanja, uz naglašenu svijest o potrebi očuvanja okoliša i zaštite zdravlja i sigurnosti na radu.

Dužnost i obveza svih zaposlenih je upoznavanje s ovom politikom i primjena iste kao trajnog načela u vlastitom djelovanju.Politika upravljanja tvrtke Hidrostres d.o.o. dostupna je svakom zaposleniku i svim zainteresiranim stranama.

hidrostres

Naš tim

Zdenka Krpan

dipl. ing. građ. direktorica

Robert Budinski

dipl. ing. arh. glavni inženjer

Ivan Idžanović

građ. teh. rukovoditelj komercijale

+385913578225

Ivan Carin

Savjetnik

+385912220256
hidrostres

Naručitelji

hidrostres

Dobavljaći