Hidrostres d.o.o

Pranje trgova i pothodnika

"Redovita čišćenja specijalnom opremom"

Briga o trgovima i pothodnicima

Trgovi su epicentri društvenog života u naseljima. Zato trebaju biti primjeri urbane higijene i ugodnosti za obitavanje i privredu…bez prljavštine, ptičjeg izmeta koji prenosi zarazne bolesti  ili mrlja od žvakaćih guma koje smanjuju kvalitetu ambijenta.

Pothodnici su podzemni objekti s ograničenom izmjenom friškog zraka. To su potentna mjesta za razvoj gljivica i plijesni zbog zadržavanja vode nakon kiša te ustajalog i vlažnog zraka. Uobičajeno je gradski zrak također zasićen smogom i prašinom koji se talože na zidovima i podovima pothodnika. S obzirom na to da su skriveni od oka lako je vandalima šarati grafite dodatno povećavajući percepciju opasnosti na takvim mjestima.

Redovita čišćenja stručno izvedena specijalnom opremom dizajniranom za tu namjenu uklanjaju navedene naslage i njihove posljedice.

Tako frekventna mjesta najčešće je nemoguće zatvoriti za javnost pa se čišćenje mora odvijati brzo i bez ometanja građana. Brinući se o čistoći trgova i pothodnika od 1996. godine razvili smo efikasan sustav sektorskog čišćenja pomoću specifično dizajniranog stroja za tu namjenu. Stroj vrlo brzo čisti prostrane površine zbog velikog broja rotirajućih mlaznica. Kako u radu ne bi smetao prolaznike mlaznice su natkrivene „zvonom“ smanjujući buku i odskok vodene prašine. Dok bi uobičajene metode poplavile dijelove trgova ili pothodnika količinom vode koju koriste i koja ostaje iza čišćenja, naša tehnika smanjene potrošnje vode ne ostavlja natopljene podne površine.

large_583597dc0da2a-583597dc1f1a0

Hidrostres d.o.o

Prednosti

  • veći zahvat površine pomoću puno mlaznica
  • smanjena buka i odskok vodene prašine
  • smanjena količina korištene vode
  • ekološki prihvatljivo

Hidrostres d.o.o

Kontaktirajte nas i zatražite informativnu ponudu